Gezellig samen op vakantie
“Door het aanbod van Iedereen Verdient Vakantie heb ik toch de mogelijkheid om er een lang weekend op uit te gaan met mijn dochter”

Ontdek het aanbod

laars in water

Meer dan 600 vakantie ideeën, mét zoekfunctie.

Stel je vraag!

Hoofd

Laat een vakantiedrempel je niet tegenhouden, stel hier je vraag.

Verbind je verhaal

voetjes en hand in het zand

Wat bruist er allemaal in dit netwerk? Lees en deel hier de verhalen.

Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie is uniek en bijzonder. Meer dan 2000 partners verbinden hun krachten om het recht op vakantie waar te maken. Een succesvol partnerschap waarin iedereen die de missie deelt z'n steentje kan bijdragen. 

  • Je wil op vakantie...
  • Je wil meewerken...
  • ...

Toerisme Tranformeert

Lerend Netwerk Reizen naar morgen

Om het toekomstbeeld in de praktijk om te zetten, organiseert Toerisme Vlaanderen in de loop van het jaar 2019 het Lerend Netwerk Reizen naar Morgen.

Dit Lerend netwerk kadert in het traject van Reizen naar morgen. In 2018 hebben we samen met verschillende partners binnen en buiten de toeristische sector nagedacht over de transformerende kracht van toerisme voor de bezoeker, bewoner én bestemming. Het resultaat bundelden we in het magazine Reizen naar morgen en op de website reizennaarmorgen.be. In 2019 bouwen we hier op verder met, onder andere, dit Lerend netwerk-traject. 

Interesse? 

Reizen naar Morgen

Startdag Actietraject Toerisme Transformeert - 23 april 2019 - Brussel

Een jaar lang hebben we samen met verschillende partners binnen en buiten de toeristische sector nagedacht over de transformerende kracht van toerisme voor de bezoeker, bewoner én bestemming. Het resultaat bundelden we in het magazine Reizen naar morgen en op de website reizennaarmorgen.be.

Maar daar stopt het niet! Voel jij ook de drang om verder te reizen naar morgen? Om actie te ondernemen? Een eerste stap te zetten? Klik hier!

REVAOp 25, 26 en 27 april vindt in Flanders Expo de REVAbeurs plaats. Samen met 160 andere exposanten is Iedereen Verdient Vakantie en de dienst Toegankelijkheid van de partij. Wees welkom om kennis te maken met de beide diensten bij een kopje koffie of een fris pintje. Download hier een gratis toegangsticket voor de beurs. Op zaterdag 27 april geven we om 12u en om 15u een infosessie samen met ervaren vakantiegangers. Meer info over de beurs vind je op www.reva.be

ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Ons netwerk