iedereen verdient vakantie

brochures

We sturen iedereen op vakantie met het aanbod van het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Dankzij het partnerschap met meer dan 560 partners is er voor elk wat wils. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

schakel

Wil je op daguitstap of met vakantie, maar ondervind je een drempel? Ben je een toeristische partner met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform schakelt partners en vakantiegangers aaneen. Om vakantie voor iedereen mogelijk te maken. 

verhalendelen

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Elke week verschijnt een nieuw verhaal. Van vakantiegangers en van vakantiemogelijkmakers. 

Het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie  is een uniek partnerschap. Allemaal geloven we  in de kracht van vakantie.

Een netwerk in beweging. Voortdurend.

Binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie leren partners elkaar kennen en ontdekken ze hoe ze kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling ‘Iedereen Verdient Vakantie'. Ze wakkeren het vuur aan en creëren vruchtbare grond voor nieuwe initiatieven.

 

Ontdek de #ontdekkingtroefvakanties

Zet je hoofd op ontdekkenVakantie maken is ons ding. We willen je laten voelen wat het kan doen: eropuit trekken.
Anders kijken, anders voelen, trager beleven. Zet je hoofd op ontdekken met onze gloednieuwe #ontdekkingtroefvakanties.

Veelgestelde vragen coronavirus

Vraagteken
Kan ik mijn vakantie of daguitstap annuleren? Blijft de bemiddelingscentrale bereikbaar? Wij krijgen veel vragen inzake het coronavirus en zetten de belangrijkste vragen even op een rijtje.

Projectoproep #ontdekkingtroef

projectoproep #ontdekkingtroefMaak jij vakantie mogelijk voor maatschappelijk kwetsbare kinderen, jongeren, volwassenen of gezinnen die door de gevolgen van COVID-19 daar de kans niet of minder toe hebben? Dien je aanvraag in voor de projectoproep #ontdekkingtroef. 

Alternatief aanbod Kazou vzw

Kazou

Kazou volgt de evolutie van de corona-epidemie op de voet werkt aan een extra alternatief aanbod in het binnenland, als alternatief voor de geannuleerde buitenlandse vakanties.