iedereen verdient vakantie

brochures

We sturen iedereen op vakantie met het aanbod van het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Dankzij het partnerschap met meer dan 560 partners is er voor elk wat wils. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

schakel

Wil je op daguitstap of met vakantie, maar ondervind je een drempel? Ben je een toeristische partner met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform schakelt partners en vakantiegangers aaneen. Om vakantie voor iedereen mogelijk te maken. 

verhalendelen

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Elke week verschijnt een nieuw verhaal. Van vakantiegangers en van vakantiemogelijkmakers. 

Het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie  is een uniek partnerschap. Allemaal geloven we  in de kracht van vakantie.

Een netwerk in beweging. Voortdurend.

Binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie leren partners elkaar kennen en ontdekken ze hoe ze kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling ‘Iedereen Verdient Vakantie'. Ze wakkeren het vuur aan en creëren vruchtbare grond voor nieuwe initiatieven.

 

In 2030...

2030 Thumbnail
In 2030 ligt er voor niemand nog een vakantiedrempel in de weg.

Reflectienamiddag Iedereen Verdient Stilte

Stilte natuur

Reflectienamiddag Iedereen Verdient Stilte - 23 januari 2020 - Kunstencentrum Vooruit Gent

Aanvraag tot Kazouvakantie

Kazou

Inschrijven voor een Kazouvakantie in de zomer is terug mogelijk. Je kan een aanvraag indienen via deze link. De vakanties zijn voor kinderen en jongeren van 7 t.e.m. 16 jaar.  

Nieuw aanbod

Druk brochures 2020

Ook benieuwd naar onze nieuwe brochures 2020? Ze liggen momenteel op de drukpers! We kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten want we hebben nieuw aanbod.

map-gray-bg

Wi je nagaan hoeveel partners dit netwerk telt? We houden het bij op een kaart in Google maps.

ma di wo do vr za zo
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Klik op de gele bolletjes in de kalender en kom onze plannen te weten!