Ik wil helpen

kindje dat hand geeft aan andere persoon
Wil jij die ene persoon zijn die het verschil maakt en het recht op vakantie mee helpt waarmaken? Wil jij mensen die een drempel ervaren een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Word partner van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie!

Doe een gift

Iedereen verdient vakantie. Ook mensen in de meest kwetsbare situaties. Mensen voor wie de drempel nog te groot is, ondanks de kortingstarieven van Iedereen Verdient Vakantie. Het fonds Vakantie Voor Iedereen zamelt geld in om voor deze groep een daguitstap of vakantie mogelijk te maken. Dankzij jouw bijdrage kan iemand in armoede er ook eens tussenuit.

Een Rap op Stapkantoor starten

Rap op Stap is een laagdrempelig bemiddelingskantoor voor sociaal toerisme. Mensen die niet zijn aangesloten bij een sociale organisatie kunnen via deze kantoren een daguitstap of vakantie boeken met de korting van Iedereen Verdient Vakantie. 

illustratie valies en logo Rap op Stap

Veelgestelde vragen

Hoe kan mijn organisatie lid worden van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie?

Je kan je organisatie gratis aanmelden bij Iedereen Verdient Vakantie via het formulier op deze pagina. Daarna contacteert een collega je om verder kennis te maken en je alle info te bezorgen.

Hoe kan ik extra accounts voor het boekingsplatform aanvragen voor collega’s?

Je kan extra accounts voor collega’s aanvragen via deze link.

Waar kan ik meer informatie vinden over erkenningen en subsidies?