Vakantieverblijf

vakantiegebouwen met grasvlakte ervoor en blauwe hemel
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een onvergetelijke vakantie! Laat je betoveren door adembenemende landschappen in de natuur, snuif cultuur op in de stad of geniet van de frisse lucht aan zee.

Over vakantieverblijven

Een weekendje naar de stad, een midweek naar Limburg, een weekje naar zee... Onze vakantieverblijven bevinden zich over gans Vlaanderen. Daarnaast heb je ook ruime keuze uit het type verblijf: van campings over vakantiehuizen tot B&B's en hotels. Iedereen Verdient Vakantie, dus er is voor elk wat wils.

Een greep uit het aanbod...

foto met appartementsblokken en hotels aan het strand en golfbreker

Vayamundo Oostende

twee mensen met fiets die aan een meer zitten

Center Parcs De Vossemeren

kamer met twee stapelbedden, twee gewone bedden, een tafel en twee stoelen

Hostel Pulcinella

Hoe kan je je vakantie aanvragen?

Zin om op vakantie te vertrekken? Je kan een aanvraag indienen via een Rap op Stapkantoor in je buurt of via je sociale organisatie. Zij helpen je kiezen uit ons grote aanbod, volgen je aanvraag op en geven je graag meer uitleg over alle praktische zaken.

Via onze vakantiebemiddelaars

Heb je geen Rap op Stapkantoor in de buurt en ben je niet aangesloten bij een sociale organisatie? Dan kan je via de vakantiebemiddelaars van Iedereen Verdient Vakantie een aanvraag indienen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel keer per jaar mag ik via Iedereen Verdient Vakantie op vakantie?

Om iedereen de kans te geven om van een vakantie te genieten, kan je maximaal 14 nachten per persoon per jaar op vakantie, waarvan maximaal 7 nachten in de zomervakantie.

Mag er iemand mee op vakantie die geen recht heeft op sociaal tarief?

De regel geldt dat minstens de helft van het reisgezelschap recht moet hebben op het sociaal tarief alvorens de boeking via Iedereen Verdient Vakantie aan korting kan gebeuren.
- Als het gaat om een prijs per verblijfstype, dan kunnen de mensen die geen recht hebben op deze manier mee ‘genieten’ van de korting. 
- Als het gaat om een prijs per persoon, dan kunnen we enkel het sociaal tarief toekennen voor de personen die er recht op hebben. De overige personen betalen dan het normaal tarief. De aanvraag voor de personen die er recht op hebben kan via ons gebeuren.

Ik wil op vakantie naar Wallonië of het buitenland, kan dat?

Je kan via Iedereen Verdient Vakantie niet op vakantie naar het buitenland. Ook in Wallonië is ons aanbod beperkt. Soms kan je wel naar het buitenland op vakantie bij een georganiseerde vakantie.

Hoeveel op voorhand moet ik een vakantie aanvragen?

In de aanloop naar schoolvakanties (twee weken voor de schoolvakantie) en tijdens schoolvakanties vragen we je om je vakantie minstens 3 weken op voorhand aan te vragen. Doe je dat niet, dan kunnen wij geen tijdige verwerking van je aanvraag garanderen.

Buiten de schoolvakanties is het wel mogelijk om je vakantie later aan te vragen, al raden we steeds aan om het zo vroeg mogelijk te doen.

Hoe weet ik of er nog beschikbaarheid is voor een vakantie?

Helaas, dit kan je niet zelf weten, en ook wij kunnen dit niet weten. Een boekingsaanvraag is altijd een aanvraag tot beschikbaarheid en reservatie, geen garantie daarop. We raden dus altijd aan om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen, en eventueel meerdere keuzes door te geven, zodat wij dit kunnen opvolgen en jullie op de hoogte kunnen brengen van de eventuele beschikbaarheid.

Benieuwd naar de verhalen van mensen die een vakantieverblijf boekten via Iedereen Verdient Vakantie? Je leest ze hieronder.