Groepsvakanties

illustratie van mensen die juichen en met valies zwaaien
Zin om met je organisatie op groepsvakantie te vertrekken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Op groepsvakantie

Om als groep recht te hebben op korting via Iedereen Verdient Vakantie, moet die aan volgende voorwaarden voldoen:

  • de groep wordt begeleid door een partnerorganisatie van Iedereen Verdient Vakantie
  • minimaal 70% van de deelnemers moet recht hebben op het kortingstarief
  • de begeleiders gaan mee aan kortingstarief
  • de groepsvakantie betreft een meerdaags verblijf en gaat door in de ‘vrije tijd'

Is je groep niet-rechthebbend (m.a.w., minder dan 70% deelnemers heeft recht op korting)? Geef dit door aan de aanbieder tijdens je aanvraag, zodat je aan de juiste prijs boekt.

Heb je nog een vraag over groepsvakanties? Stuur ons een mailtje en we helpen je graag verder.

Hoe boek je een groepsvakantie?

Vakantiecentra, hostels, hotels, maar ook kleinere vakantiehuizen staan vaak open om groepen te ontvangen. Afhankelijk van je budget en je goesting kies je voor een plek waar je zelf je potje kan koken of je jezelf laat bedienen in half- of volpension.

Om deze verblijven te boeken ga je naar het boekingsportaal, selecteer je ‘vakantiegangers’, dan ‘groepsboeking starten’, en tot slot ‘groepsvakantie’. Binnen enkele muisklikken is je aanvraag naar de aanbieder verstuurd. Na goedkeuring van je boeking verloopt de verdere communicatie direct met de aanbieder. 

Groepen vinden zeker hun gading in één van de vele jeugdverblijven en hostels die Vlaanderen rijk is. Deze verblijven zijn eerder eenvoudig ingericht, maar de accommodaties zijn erg betaalbaar. Ook als volwassengroep kan je terecht in jeugdverblijven en hostels.

Om deze verblijven te boeken, dien je te registreren op www.kampas.be en jezelf te koppelen aan een bestaande Iedereen Verdient Vakantiegroep. Vind je je groep niet terug, dan maak je je organisatie aan en vermeld je je organisatiekenmerk, een unieke code die je terugvindt in je Iedereen Verdient Vakantie-boekingsportaal onder 'boekingen'. Je organisatie is vanaf dan binnen kampas herkenbaar aan het vlindertje en maakt duidelijk dat je recht hebt op groepsboekingen aan kortingstarief. Ook als je organisatie op kampas al bekend is, maar nog geen vlinder kreeg, bezorg je je organisatiekenmerk aan info@kampas.be.

Let op: doe je boekingsaanvraag pas nadat je bent aangemeld. Anders betaal je (veel) meer.

cirkelvormig gebouw met bos in binnentuin en vrouw die door de gang wandelt

Vakantieverblijven die groepen ontvangen

slaapzaal met stapelbedden

Jeugdverblijven en hostels op kampas.be