Toeristische aanbieder

kindje dat hand geeft aan andere persoon
Ben je een toeristische aanbieder? Word partner van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie door een korting te geven en zorgen weg te nemen.

Toeristische partners aan het woord

Twijfel je nog om als toeristische aanbieder lid te worden van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie? Lees de getuigenissen van Kathleen en Visit Leuven.

 

Neem een kijkje in ons aanbod

Technopolis

twee mensen met fiets die aan een meer zitten

Center Parcs De Vossemeren

groep jongeren en volwassenen rond kampvuur in open lucht

Akindo

Word partner

Wil jij die ene persoon zijn die het verschil maakt en mensen in kansarmoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Wil je je steentje bijdragen aan een mooiere wereld en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word toeristische partner in het netwerk Iedereen Verdient Vakantie!

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de samenwerking?

Als toeristische partner in het netwerk Iedereen Verdient Vakantie dien je een jaarlijks contract in waarin het type aanbod, de kortingsprijs, de periode en de betalingswijze worden vastgelegd. De volledige werking en de flow van een reservatie vind je in deze brochure.

Hoeveel korting moet ik geven?

Je kiest als aanbieder zelf hoeveel korting je geeft, maar die moet minstens 30% zijn.

Hoe checkt Iedereen Verdient Vakantie of de vakantiegangers tot de juiste doelgroep behoren?

Iedereen die via Iedereen Verdient Vakantie wil boeken, moet aantonen dat hij/zij/die recht heeft op sociaal tarief. Wie niet aan de voorwaarden voldoet, zal niet via ons kunnen boeken.