Groepsverblijf

Jeukt het om met je organisatie op groepsvakantie te gaan? Goed zo! Ontdek hier ons aanbod heerlijke vakantieverblijven en handige tips. Waar wacht je op? GO!

Over groepsverblijven

Het woord zegt het zelf: groepsverblijven zijn verblijven die je kan boeken als je in groep op reis gaat. Dat kan één groot gezin zijn, een groep vrienden, drie gezinnen samen, een sociale organisatie... Meestal word je als groep gezien als je met minstens 10 personen een verblijf boekt.

Groepsverblijf ≠ groepsvakantie

Een groepsvakantie (of groepsdaguitstap) vindt plaats in de privésfeer en wordt georganiseerd en begeleid door een sociale organisatie. Lees hier meer over op vakantie gaan met je groep.

Twee types aanbod

Bij Iedereen Verdient Vakantie hebben we twee types groepsverblijven: vakantieverblijven die groepen ontvangen en jeugdverblijven.

Vakantieverblijven die groepen ontvangen

Dit zijn gewone verblijven uit ons aanbod waar ook groepen welkom zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hotel of een vakantiepark. Vaak wordt de groep dan over meerdere kamers/huisjes verdeeld. Deze verblijven boek je gewoon via Iedereen Verdient Vakantie en staan zowel open voor vakantiegangers als voor sociale organisaties die op groepsvakantie gaan.

Jeugdverblijven

Dit zijn specifieke verblijven die enkel aanbod doen naar groepen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan je ook als volwassen groep in deze verblijven op vakantie gaan. De gebouwen bevatten meestal grotere slaapruimtes en vaak kan je er ook enkel zelf koken. Deze verblijven kan je als sociale organisatie boeken via www.kampas.be. Nadat je een login hebt aangemaakt, krijg je net als bij Iedereen Verdient Vakantie korting op de prijs.

cirkelvormig gebouw met bos in binnentuin en vrouw die door de gang wandelt

Vakantieverblijven die groepen ontvangen

Klik op de link hieronder en filter in de linkerkolom op je groepsgrootte.

slaapzaal met stapelbedden

Jeugdverblijven en hostels

Registreer je organisatie op kampas en boek met korting.

Veelgestelde vragen

Hoeveel keer per jaar mag ik via Iedereen Verdient Vakantie op vakantie?

Je kan maximaal 14 nachten per persoon per jaar op vakantie, waarvan maximaal 7 nachten in de zomervakantie.

Ik wil met mijn organisatie op groepsvakantie. Kan dat?

Ja, zeker! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om er met je groep op uit te trekken.

Benieuwd naar de verhalen van mensen die in een groepsverblijf op vakantie gingen via Iedereen Verdient Vakantie? Je leest ze hieronder.