Georganiseerde vakantie

groep jongeren en volwassenen rond kampvuur in open lucht
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een onvergetelijk kamp of een gezellige groepsreis! Avontuur, cultuur, creativiteit, gezelligheid... Het kan allemaal.

Over georganiseerde vakanties

Georganiseerde vakanties zijn er voor jong en oud. Kinderen en jongeren vinden zeker hun ding in ons grote aanbod kampen, zowel met als zonder overnachting. Een taal leren, ravotten in de duinen, nieuwe streken ontdekken, knutselen met vriendjes... Het kan allemaal! Maar ook voor volwassenen en gezinnen hebben we een mooi aanbod. Even ontspannen terwijl anderen voor je zorgen, nieuwe mensen leren kennen, eens niet zelf hoeven koken: er zijn zoveel voordelen aan in groep op reis gaan.

Een greep uit het aanbod...

lachend kind met syndroom van Down

Kazou/ JOMBA

kinderen die op hun buik liggen rond persoon die verhaal vertelt

Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw

vijf kinderen met zwemvest op opgeblazen rode banaan

Sporta

Hoe kan je je georganiseerde vakantie aanvragen?

Zin om op georganiseerde vakantie te vertrekken? Je kan een aanvraag indienen via een Rap op Stapkantoor in je buurt of via je sociale organisatie. Zij helpen je kiezen uit ons grote aanbod, volgen je aanvraag op en geven je graag meer uitleg over alle praktische zaken.

Via onze vakantiebemiddelaars

Heb je geen Rap op Stapkantoor in de buurt en ben je niet aangesloten bij een sociale organisatie? Dan kan je via de vakantiebemiddelaars van Iedereen Verdient Vakantie een aanvraag indienen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel keer per jaar mag ik via Iedereen Verdient Vakantie op georganiseerde vakantie?

Je kan maximaal 3 keer per persoon per jaar op georganiseerde vakantie, waarvan maximaal 2 keer in de zomervakantie.

Hoeveel op voorhand moet ik een georganiseerde vakantie aanvragen?

In de aanloop naar schoolvakanties (twee weken voor de schoolvakantie) en tijdens schoolvakanties vragen we je om je georganiseerde vakantie minstens 3 weken op voorhand aan te vragen. Doe je dat niet, dan kunnen wij geen tijdige verwerking van je aanvraag garanderen.

Buiten de schoolvakanties is het wel mogelijk om je georganiseerde vakantie later aan te vragen, al raden we steeds aan om het zo vroeg mogelijk te doen.

Hoe weet ik of er nog beschikbaarheid is voor een georganiseerde vakantie?

Helaas, dit kan je niet zelf weten, en ook wij kunnen dit niet weten. Een boekingsaanvraag is altijd een aanvraag tot beschikbaarheid en reservatie, geen garantie daarop. We raden dus altijd aan om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen, en eventueel meerdere keuzes door te geven, zodat wij dit kunnen opvolgen en jullie op de hoogte kunnen brengen van de eventuele beschikbaarheid.

Kan ik een rechtstreeks geboekte georganiseerde vakantie nog omboeken naar sociaal tarief?

Neen, dit is niet mogelijk. Als je gebruik wil maken van de korting, dan moet de aanvraag altijd meteen via Iedereen Verdient Vakantie gebeuren.

Benieuwd naar de verhalen van mensen die op georganiseerde vakantie gingen via Iedereen Verdient Vakantie? Je leest ze hieronder.