Aanvraag van een daguitstap

Beste vakantieganger

met dit formulier kan je een daguitstap in 2024 aanvragen. Meer informatie over het aanbod van daguitstappen vind je hier. Dit formulier is enkel bedoeld voor vakantiegangers die niet zijn aangesloten bij een sociale organisatie of een Rap op Stapkantoor.

Om je aanvraag voor een daguitstap tijdig te kunnen verwerken, vragen we je om je aanvraag minstens 1 week op voorhand in te dienen. We herinneren je eraan dat enkel mensen die recht hebben op het sociaal tarief via Iedereen Verdient Vakantie kunnen boeken. Gaan er mensen mee die geen recht hebben op het sociaal tarief? Dan kunnen zij rechtstreeks bij de toeristische partner boeken. Kan je door omstandigheden toch niet op daguitstap gaan? Vergeet dan niet om je annulatie aan ons door te geven.

Heb je ons voor dit jaar nog geen bewijs van inkomen bezorgd? 
Dan vragen we om eerst hier te registeren en een bewijs van inkomen op te laden via de budgetcheck. Je vindt er ook wat een bewijs van inkomen kan zijn. Nadien kan je via onderstaand formulier je daguitstap aanvragen. 

Gegevens van de geplande daguitstap
Hoe laat mag de aanbieder je verwachten? Het uur van aankomst is belangrijk in functie van de coronamaatregelen.
Als het gaat over een daguitstap met meerdere activiteiten, omschrijf dan welke activiteit je precies wilt boeken.
Aantal personen per leeftijdscategorie
Aantal personen per lengte (verplicht bij pretpark)
Als je naar een pretpark wilt, vul dan onderstaande vakjes in. Voor de prijsberekening is de lengte van de deelnemers belangrijk.
Contactgegevens
Hoe wens je het reservatiebewijs te ontvangen?
OPGELET: Denk eraan dat je het reservatiebewijs altijd op papier moet tonen aan de kassa. Zorg er dus voor dat je het reservatiebewijs kan afprinten als je ervoor kiest om het per mail te ontvangen.
OPGELET: Hou er rekening mee dat het opsturen van het reservatiebewijs altijd enkele dagen tijd in beslag neemt. Zorg er dus voor dat je de daguitstap goed op voorhand aanvraagt als je ervoor kiest om het reservatiebewijs per post te ontvangen.