Vrijwilligers gezocht voor “Expeditie Foodie”

Het maakt niet uit of we de natuur intrekken, naar zee gaan of op ontdekkingstocht gaan in ons eigen dorp of stad. Lekker eten maakt van een leuke dag een onvergetelijke dag. Het zorgt ervoor dat je je dag goed begint of met voldoening afsluit. In de aanloop naar het Forum zoeken we sociale restaurants die voor een avontuur te vinden zijn. 

Wat schaft de pot? 

Je ontvangt een groepje collega vrijwilligers van een ander sociaal restaurant met open armen om ervaringen en verhalen te delen met elkaar. Je organiseert een etentje en gidst hen vervolgens tijdens een daguitstap rond in de regio, op zoek naar verborgen parels. De volgende dag worden de rollen omgedraaid. Concreet gaat het om twee dagen, 30 en 31 oktober 2019 mét overnachting. Het concept lijkt sterk op “Komen Eten” of “Met Vier in Bed”. 

Wie nodigen we graag uit aan de eettafel?

  • Maak jij deel uit van (een groepje) gepassioneerde vrijwilligers die dagelijks de lekkerste gerechten presenteren in sociale restaurants?  Laat het ons weten!
  • Bezoek jij met een groepje regelmatig een sociaal restaurant omdat je een grote fan bent van wat ze op tafel toveren? Laat van je horen!

Smaakt dit naar meer? Stuur dan een mailtje voor 3 oktober naar hannelore.herreman@iedereenverdientvakantie.be

Sociaal restaurant
Aardappelen
Sociaal restaurant Kortrijk