Vlaanderen is verrassend toegankelijk

Vlaanderen Verrassend Toegankelijk

Kom mee onbeperkt genieten in Vlaanderen.

Iedereen Verdient Vakantie nodigt je uit op zaterdag 18 mei voor een bijzondere ontdekkingsdag. Overal in Vlaanderen zetten musea en belevenissen hun deur wijd open voor bezoekers met én zonder beperking. Een ideaal moment, want als onze eregast mag je gratis op verkenning.

Hoe begin ik eraan?

Neem eerst een kijkje op www.VlaanderenVerrassendToegankelijk.be, waar allerlei bekende en minder bekende plekjes zich voorstellen. Er is voor elk wat wils! Ook over de toegankelijkheid en de bijzondere acties van de dag (bijvoorbeeld rondleidingen op maat) krijg je hier de nodige info. Zit er iets bij dat je aanspreekt, maak dan je persoonlijke uitnodiging. Je ticket met streepjescode geeft je vrije toegang tot een attractie of belevenis naar keuze. Druk het af of laad het op je smartphone op.

En op de dag zelf?

Proficiat, je bent nu onze ambassadeur. Neem je ticket mee (op papier of digitaal) en toon het aan de ingang. Ben je actief op Facebook, Twitter of Instagram, maak dan zeker een paar foto’s van je uitstap (#VlaanderenVerrassendToegankelijk) en vooral: geniet ervan!

En daarna?

Heb je de smaak te pakken? Ga vanaf nu vaker op ontdekking. Probeer de toegankelijke uitstaptips op www.visitflanders.com/toegankelijkheid en vertel ook aan anderen over je belevenissen.

Het gratis ticket is enkel op 18 mei geldig, maar veel attracties doen het hele jaar door iets speciaals voor bezoekers met een beperking.

Veel plezier!

Heb je een vraag?

Tel. 02 588 04 49 of 1700 (gratis)

Mail ons

Adres:
Iedereen Verdient Vakantie
Grasmarkt 61
1000 Brussel 
 

Om de vakantieboekingen vlotter te laten verlopen beperken we onze contacturen en breiden we de boekingsuren uit. Zo kunnen we sneller zoveel mogelijk vakanties bevestigen.

Vanaf 26/06 tot 17/07/2019 zijn we bereikbaar tussen 10u - 12u30 en van 13u - 16u.