Straffe Koffie (ge)zin in vakantie

  • 6 mei 2019

Pirlewiet, Akindo en Iedereen Verdient Vakantie nodigen jou uit op een rondetafelgesprek met Straffe koffie en sterke stories met als thema gezinsvakanties. 

'Ik voelde me op mijn gemak. Ik was op vakantie samen met andere gezinnen die het financieel niet breed hebben. Niemand bekeek iemand alsof die anders was. We leven allemaal ongeveer hetzelfde.'
Kim, Vakantieganger

 

Wat maakt dat je als gezin zonder vakantie-ervaring toch de moed bijeen raapt en vertrekt op vakantie?  Wie speelt daarbij een rol? Welke drempels moet je als gezin over? 

Anke voert onderzoek naar dit thema en wil graag horen wat jullie ervaringen zijn. Iedereen Verdient Vakantie organiseert daarom samen met de gastvrouwen van Akindo graag een Straffe koffie, sterke stories. 

Wanneer3 juni van 11u - 15u30
WaarVakantiehuis Akindo, Werkplaatsen 65 A, 3920 Lommel

Wat is een Straffe koffie? 
Wanneer een toeristische partner een vraag formuleert waarbij het antwoord in het brede netwerk gevonden kan worden, is dit een aanleiding om een Straffe koffie te organiseren. Dit is een rondetafelgesprek waarbij de hele keten wordt uitgenodigd. De keten bestaat uit vakantiegangers, begeleiders van partnerorganisaties, de toeristische partners en andere stakeholders. Op een gemoedelijke manier knopen de aanwezigen een gepsrek aan dat gemodereerd wordt door een professional. 

De opbrengst van zo'n Straffe koffie is erg gevarieerd. Vakantiegangers zijn blij gehoord te worden. Hun inbreng is valabel en wordt erg geapprecieerd. Aanbieders zien nieuwe kansen, krijgen meer inzicht en tenslotte ook een antwoord op de vraag die het hele gesprek in gang zette. 

Tijdens het rondetafelgesprek pent Nieuw(s)maker Griet Bouwen alle verhalen neer en publiceert zij ze op www.verbindjeverhaal.be 

Wil je ook deelnemen? Schrijf je dan in via carine.geboers@iedereenverdientvakantie.be of anke.wulteputte@hotmail.com. Voor meer informatie kan je altijd terecht bij Anke of Carine.