Netwerk

Vakantie mogelijk maken voor iedereen, dat kunnen we niet alleen

600 toeristische ondernemers, 70 Rap Op Stap kantoren, 1800 sociale organisaties en een pak andere actoren die het verschil maken vormen samen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie: een netwerk dat op jaarbasis heel wat mensen die vakantiedrempels ervaren bereikt. We houden de aandacht bij sterkten die de partners in het netwerk inbrengen en verbinden ons op hetzelfde credo: Iedereen Verdient Vakantie! 

Ons netwerk bestaat uit... 

Sociale organisaties zijn een noodzakelijke schakel om te zorgen dat vakantie mogelijk wordt voor mensen met minder vakantiekansen. Vlaanderen heeft een sterke traditie van verenigingen en diensten die geloven in de kracht en de positieve effecten van vakantie. Ze zorgen ervoor dat mensen de stap zetten en begeleiden hen in alle facetten van het proces. Toerisme Vlaanderen zorgt voor een aanbod, promotie en de boekingsformaliteiten. Word toeleider!

Andere actoren die het verschil maken

Steden en gemeenten, vrijwilligers, onderzoekers, beleidsmakers, mobiliteitspartners, sociale restaurants, … maken vakantie mee mogelijk.  

Toeristische partners engageren zich voor een specifiek aanbod. Hun engagement bepalen ze zelf. Ondernemers vinden in het partnerschap een manier om hun hart te laten zien, meer consumenten te bereiken, nieuwe opportuniteiten te ontdekken, innovaties te lanceren en aan een positief imago te werken. Toerisme Vlaanderen is kruisbestuiver en hefboom en zorgt voor promotie en bemiddeling. Word aanbieder!

Rap op Stap is een zeer laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Vele mensen zijn niet aangesloten bij een organisatie. De stap zetten naar een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap Op Stap. Mensen hoeven geen lid te zijn van de organisatie en hoeven geen afspraak te maken, ze kunnen gewoon langsgaan. Wil je graag weten waar alle Rap Op Stap kantoren gelegen zijn? Neem hier een kijkje. 

Eva Mouton Netwerk 2018

Heb je een vraag?

Tel. 02 588 04 49 of 1700 (gratis)

Mail ons

Adres:
Iedereen Verdient Vakantie
Grasmarkt 61
1000 Brussel 
 

Om de vakantieboekingen vlotter te laten verlopen beperken we onze contacturen en breiden we de boekingsuren uit. Zo kunnen we sneller zoveel mogelijk vakanties bevestigen.

Vanaf 26/06 tot 17/07/2019 zijn we bereikbaar tussen 10u - 12u30 en van 13u - 16u.