Forum

12 december 2019
C-Mine, Genk

Programma

Vakantie is ontdekken, genieten van de kleine dingen en het samen onderweg zijn. De spannendste avonturen en de meest boeiende ontmoetingen liggen vaak voor het grijpen. Om de hoek. In jouw buurt, waar je misschien elke dag voorbijkomt, maar nog nooit zag.

Onderweg

Elk jaar vindt het Forum plaats op een andere plek in Vlaanderen. Dit jaar gaan we met z'n allen naar C-Mine Genk. We organiseren verschillende manieren om in het (verre) wondermooie Limburg te geraken.

Colombussen

Wat als de vakantie begint aan jouw eigen voordeur? Meteen als de deur achter jou in het slot valt. Je hoeft niet te wachten tot je eindelijk op je bestemming aankomt. We lieten ons inspireren door “de Columbus”, een TV-programma waarbij Wim Lybaert elke aflevering een reis onderneemt, zonder bestemming. Enkel het onderweg zijn, telt.

FORUM

Forum Iedereen Verdient Vakantie

Het Forum Iedereen Verdient Vakantie is een jaarlijks evenement waar toeristische partners, sociale organisaties en vakantiegangers elkaar ontmoeten om in gesprek te gaan. Zo brengt het Forum een bruisend netwerk samen om het nog meer in beweging te zetten.

 

De inschrijvingen voor het Forum zijn afgesloten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons op 02/504 03 91 of info@iedereenverdientvakantie.be