Ik wil op vakantie

Portemonnee

Korting

We sturen iedereen op vakantie met het aanbod van het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Dankzij het partnerschap met meer dan 560 partners is voor elk wat wils. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

Schakel

Drempel

Ben je op zoek naar vakantieplaatsen die rekening houden met een beperking of speciale wensen? Waar kun je binnen met een rolstoel, een groot gezin of een kleine hond? Wij gaan aan de slag met elke vakantievraag, zodat iedereen kan genieten van een vakantie op maat.

Weetjes.

Weetjes

Samen weten en kunnen we meer. Ook partners kunnen het verschil kunnen maken voor jouw vakantie. Korting voor het openbaar vervoer? Een lekkere maaltijd aan een schappelijke prijs? Of een app die je op weg helpt? Je vindt ze allemaal hier.  

icon-op-vakantie-budgetcheck

zoek je vakantie

Elk jaar is er nieuw aanbod. Benieuwd waar je naartoe kan trekken? 

Wie komt in aanmerking voor een korting?

Een vakantie boeken. Hoe doe je dat?

Je kan altijd terecht in één van de Rap op Stapkantoren, misschien heb je er wel eentje in de buurt? Je kan ook terecht bij de sociale organisaties die aangesloten zijn bij Iedereen Verdient Vakantie. Ben je niet zeker of jouw sociale organisatie aangesloten is dan mag je ons altijd contacteren. Als laatste optie kan je boeken bij de vakantiebemiddelaars van Iedereen Verdient Vakantie, deze optie vraagt meer administratief werk en daardoor ook langere wachttijden. 

Via een Rap op Stap kantoor

RapOpStap burootjeKen je de Rap op Stap kantoren al?  Het zijn laagdrempelige reisbemiddelingskantoren voor mensen met een beperkt budget. Bekijk hier welke het dichtst bij jou in de buurt is.

Via een sociale partnerorganisatie

sociale partnerorganisatie

Ben je aangesloten bij een ocmw, caw, vzw of andere sociale organisatie die partner is van ons netwerk? Laat daar weten waar je naartoe wil en de partners boeken voor jou. Wil je weten of een bepaalde sociale organisatie partner is van Iedereen Verdient Vakantie?

Via de vakantiebemiddelaars

Boekingscentrale

Heb je geen Rap op Stap in je buurt of ben je niet aangesloten bij een sociale organisatie? Dan kan je via de vakantiebemiddelaars een vakantie aanvragen. Het kan iets langer duren vooraleer je aanvraag kan verwerkt worden en vraagt iets meer administratie.