Portemonnee

Sociale
partnerorganisatie

Wil jij ook het verschil maken en mensen in kansarmoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Word dan partner en maak het verschil, organisaties die zich inzetten voor mensen in armoede kunnen partnerorganisatie worden. OCMW's, CAW's, Welzijnsschakels, Verenigingen waar armen het woord nemen, organisaties erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een handicap (VAPH),... komen in aanmerking om partner te worden.

Schakel

Vertel het vooral
verder

Iedereen Verdient Vakantie
We kunnen het niet genoeg herhalen. Het recht op vakantie geraakt soms wel eens op de achtergrond. Mensen denken dat het hen niet gegund is of dat ze het niet verdienen. Schuld en schaamte staat genieten in de weg. Daarom moeten we samen de boodschap blijven herhalen. Iedereen heeft al eens deugd van de weldadige effecten van vakantie. 

betekenen groot

Wat kan jij betekenen? 

Wil jij graag iets betekenen binnen het netwerk van Iedereen Verdient Vakantie? Neem contact met ons op!

Het netwerk iedereen verdient vakantie is uniek en bijzonder. Meer dan 2000 partners verbinden hun krachten om het recht op vakantie waar te maken. Een succesvol partnerschap waarin iedereen die de missie onderschrijft z'n steen(tje) kan bijdragen.

vakantievaardig

Vakantievaardig is een reeks van inspiratiekaarten. Ze maken kiezen, plannen en onderweg zijn tot een feest en ze zorgen ervoor dat vakantiekriebels echte vakantieplannen worden.

IVV video stillIedereen verdient vakantie. Meer zelfs. Volgens artikel 24 van de universele verklaring van de rechten van de mens is het een fundamenteel recht.

Zaadjes planten voor een inclusief toerismebeleid

Seppe Dams, netwerkverbinder bij Iedereen Verdient Vakantie en Licorice Leroy, beleidsmedewerker bij het Netwerk tegen Armoede, vinden elkaar in de wie-ben-jij vraag.