#ontdekking TROEF

PARTNERPICKNICK

Ga op zoek naar partners uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie in je eigen buurt. Vraag of je mag langsgaan om kennis te maken. Neem een taartje mee en praat samen over Iedereen Verdient Vakantie. Neem een (groeps)foto met de vlinder uit het ontdekkingtroefboek. Heb je een idee voor een partnerpicknick? 

LAAT HET ONS HIER WETEN!

icoon partnerpicknick

HOE GA JE TE WERK?

Koffie partnerpicknick

ZIJ DEDEN HET!

Dinsdagvoormiddag 10 uur in het landelijke Beigem bij activiteitencentrum De Raster vzw. Hier zal de eerste officiële Partnerpicknick, onder de vorm van een 'koffieklasj' plaatsvinden. Het concept is simpel: koffie, koekskes, goed gezelschap en klasjen, beter bekend als ‘kletsen’. Een moment van ontmoeting tussen twee naburige partners uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie die elkaar wat beter willen leren kennen.

Partner partnerpicknick

ZOEK JE PARTNER

In netwerk Iedereen Verdient Vakantie vind je toeristische partners met een verblijf, een museum of een attractie.  Sociale organisaties, verenigingen waar armen het woord nemen en Rap op Stapkantoren. Laat je verrassen door partners dicht bij jou in de buurt, die je (nog) niet kent. Neem contact op en vraag of je langs mag gaan voor een gezellige kennismaking. Heb je een sociale organisatie op het oog maar ben je niet zeker of ze partner? Vraag het ons.

Partnerpicknick taart of zoets

NEEM EEN TAARTJE MEE!

Koffie en taart zorgen voor extra gezelligheid. Of eet je liever cake, koekjes of snoep? Kan natuurlijk ook. Heb je een specialiteit uit je regio die je graag wil delen? Verras de partner met iets lekkers. 

gezelschap partnerpicknick

WIE NEEM JE MEE?

Wie wil de partner ook leren kennen? Werk je samen met enkele gemotiveerde vrijwilligers? Dit is hét uitgelezen moment om er samen op uit te trekken.

 

Gezin op stap

BABBELS OVER?

Wat heb je gemeenschappelijk met de partner? Ah ja, vakantie natuurlijk!

Wanneer ga je op partnerpicknick

KIES JE TIJDSTIP

Spreek met jouw gezelschap en met jouw partner af wanneer er tijd is om een gezellige babbel te hebben. Misschien op woensdagnamiddag? Of tijdens een lunchpauze?