#ONTDEKKINGTROEF

 

#ONTDEKKINGTROEFVAKANTIES

Net als in 2020 organiseren wij dit jaar enkele #ontdekkingtroef-vakanties. In deze vakanties staat het ontdekken van de buurt rondom het verblijf centraal. Speciaal voor Iedereen Verdient Vakantie stelden enkele verblijven in Vlaanderen een #ontdekkingtroef-pakket samen met tal van toffe activiteiten. Daarnaast is er bij veel verblijven ook extra begeleiding voor de vakantiegangers voorzien. Zie het als een warme hand die hen meeneemt op ontdekking...

Je kan deze vakanties boeken door in te loggen rechts bovenaan dit venster en daarna in ons aanbod te zoeken naar '#ontdekking'.

Online reisbeurs

Op vrijdag 30 april hielden we een online reisbeurs om het aanbod #ontdekkingtroefvakanties voor 2021 aan het grote publiek voor te stellen. Je kan deze sessie herbekijken via de knop hieronder of je kan je inschrijven voor de inspiratiesessie van 11 juni via deze link.

Brochure

We stelden een handige brochure samen waarbij je per verblijf het aanbod, de data, de prijs en het programma kan terugvinden. Download de brochure via de knop hieronder.

Brochure (printvriendelijke versie)

We stelden een handige brochure samen waarbij je per verblijf het aanbod, de data, de prijs en het programma kan terugvinden. Deze brochure is zo opgemaakt dat hij goed leesbaar is wanneer je hem in zwart-wit afdrukt. Download de printvriendelijke brochure via de knop hieronder.