#ONTDEKKINGTROEF

Regenboog

#ONTDEKKINGTROEF-INSPIRATIESESSIES

Beleef #ontdekkingTROEF op één van onze inspiratiesessies.

Een inspiratiesessie is een moment waarop sociale organisaties ideëen en ervaringen uitwisselen.
Je leert daardoor bij van andere organisaties én van ons.

De online inspiratiesessies zijn er voor vrijwilligers en beroepskrachten van sociale organisaties die op de eerste lijn werken met mensen in een kwetsbare situatie.
En die in normale tijden de vakantieplannen mee helpen vorm geven.  

Inspiratiesessie 19 maart

Tijdens de inspiratiesessie van 19 maart geven we ideeën over vakanties en uitstappen die je in de paasvakantie kan doen. Wat mag en kan er? Hoe pak je je uitstap het beste aan? Hoe organiseer je alles volgens de maatregelen?

Inspiratiesessie social media

Herbekijk via onderstaande knop de inspiratiesessie over social media. We leggen uit hoe je social media kan inzetten om ook in deze tijden contact te houden met je achterban. Daarnaast geven we ook enkele ideetjes voor leuke activiteiten waarbij we een online ontmoeting combineren met een ontmoeting "in 't echt".

Inspiratiesessie 12 februari

Tijdens de inspiratiesessie van 12 februari gingen we dieper in op volgende vraag: hoe kan ik mijn vakantie plannen tijdens corona? We geven je tips om een flexibele planning op te stellen en leggen je uit hoe je moet boeken bij attracties en logies die momenteel nog gesloten zijn. We geven ook een kleine toelichting over annulaties.

Webinar RouteYou

Herbekijk via onderstaande knop de webinar met RouteYou. In dit webinar krijg je allerlei tips om wandelingen uit te stippelen en te delen met je achterban. Je kan de site of de app van RouteYou zelfs gebruiken om een spel mee te spelen!