Iedereen Verdient Vakantie

Het netwerk Iedereen verdient vakantie is één van de partners van het programma 'Make 2020 Great Again'. Samen met de andere partners die meewerken aan het programma, willen we kinderen die het minder breed hebben een mooi kerstcadeau schenken. Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie maakt vakantie mogelijk voor mensen in armoede. Meer dan 2000 partners uit toerisme en sociaal middenveld werken hier aan mee. En jij kan daar ook bij helpen!

Iedereen kent het verlangen om er eens tussenuit te zijn, even weg van dagelijkse beslommeringen. Iedereen kent het, maar niet iedereen kan het. Voor 1 op 5 mensen in Vlaanderen is een uitstap of een vakantie niet mogelijk. Soms omwille van een beperkt budget, soms omwille van andere drempels. Daar wil het netwerk Iedereen Verdient Vakantie iets aan doen. Meer dan 2200 partners doen al mee. Toeristische aanbieders, lokale organisaties, vrijwilligers … Iedereen kan het recht op vakantie mee waar maken. Zodat binnenkort niet alleen iedereen het vakantiegevoel kent, maar het ook kan ervaren.

Benieuwd welk type vakantieganger je zelf bent? Doe onze test!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwtjes uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie.

* We maken je erop attent dat de door jou verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in het gegevensbestand van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Je gegevens worden gebruikt om je onze nieuwsbrief te sturen en je op de hoogte te houden van interessante informatie en vakantieverhalen uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie.

Wist je dat er meer dan 1 miljoen Vlamingen in 2019 zich nog nooit een week vakantie konden veroorloven? Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie maakt vakantie waar voor mensen in armoede. Meer dan 600 toeristische attracties, verblijven en vakantieorganisaties bieden vrijwillig korting aan. Maar voor een groot deel is deze korting nog niet genoeg. Jij kan mee het verschil maken. Want Iedereen Verdient Vakantie!

Wil je meer doen dan doneren? Er zijn heel wat andere manieren waarop je vakantie mogelijk kan maken voor iedereen. Zo kan je vrijwilliger worden in een Rap op Stap-kantoor, kan je over ons netwerk vertellen aan familie en vrienden, kan je een vakantie begeleiden, kan je als toeristische ondernemer korting geven ... Ons netwerk verwelkomt je met open armen.