.

20 jaar Iedereen Verdient Vakantie

Dat was een feestje waard! En wat voor een. We toverden Domein Hofstade om tot een heus festivalterrein voor twee dagen vol verbinding en plezier. Kijk en geniet mee.

Feest 20 jaar Iedereen Verdient Vakantie hoofdpodium
Feest 20 jaar Iedereen Verdient Vakantie silent disco
Feest 20 jaar Iedereen Verdient Vakantie BMX

Foto's

Was je er zelf bij? Neem een kijkje in de foto's en ga op zoek naar jezelf en je vrienden/collega's.

Workshops

Op vrijdagnamiddag organiseerden we verschillende workshops voor partners en vakantiegangers uit ons netwerk. De presentaties en filmpjes van sommige workshops kan je hieronder vinden.

Ontdektoer

Nood aan wat inspiratie voor je volgende uitje? Stap op onze (denkbeeldige) bus voor een rondrit langs de verborgen parels van Vlaanderen en ontdek leuke plekjes in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

Droomtafel

Hoe sta jij in het heden en hoe zie jij de toekomst? In deze workshop legden we onze dromen op tafel...

Ontdekkingtroef

Je hoeft niet ver van huis te gaan om avonturen te beleven. Hoe kan je ervoor zorgen dat mensen in vakantiestemming komen van zodra ze hun huis verlaten? Leer van de ervaringen van 't Hope en Uit de Marge en ga zelf in #ontdekkingtroef-modus op pad.

Samen sterk!

Vakantie, een heerlijke tijd. Niet evident voor iedereen. Hoe staan we samen sterk in het mogelijk maken van vakantie? Hoe zorg je ervoor dat je meer kan betekenen in het vakantieverhaal? Welke rollen of acties kan je opnemen? Welke ideeën hebben veel effect? Je hoeft dit niet alleen te doen, samen staan we sterk. We gaan op zoek naar goede praktijkvoorbeelden en handvaten om er een succes van te maken. Bekijk hier het filmpje dat bij de presentatie hoort.

Dit netwerk verbindt en ondersteunt

Projecten zorgen ervoor dat het gebeurt. Deze beginnen met goed luisteren en exploreren van de vraag van de partner en dan gericht andere partners linken, stimuleren, mobiliseren.

We hebben methodieken en concepten om partners in het netwerk 'Iedereen Verdient Vakantie' te verbinden en te ondersteunen.