Het team Iedereen Verdient Vakantie

Eva Vynckier

Eva Vynckier

Het lievelingsverhaal van Eva: 'Er komt altijd een moment dat het wel kan'. “Het is zo ontzettend fijn om te horen dat een vakantie voor een hechte vriendschap en een hoop positieve energie kan zorgen.” 

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Wendy Van de Cruys

Wendy Van De Cruys

Het lievelingsverhaal van Wendy: Vergeet dementie. Onthoud de mens. Onthoud de verhalen. "Een verhaal over leven en laten leven, over het zoeken naar oplossingen, over het zien van kansen in plaats van obstakels, over mensen die andere mensen laten gloeien, over oude mensen!"

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Contact Marianne

Marianne Schapmans

Het lievelingsverhaal van Marianne. Museumgids Kazerne Dossin: 'dit was meest interactieve groep ooit!' 'Als je mensen leert kennen, voorbij vooroordelen, ontstaan er mooie gesprekken en verwondering.'

gele vlinder pngDirecteur Steunpunt Vakantieparticipatie
marianne.schapmans@iedereenverdientvakantie.be

Contact Tim

Tim Verwilghen

Het lievelingsverhaal van Tim: 'Kinderen stampen limonademakerij uit de grond'. "Dit verhaal vertelt iets vanuit een positieve benadering, het zoeken van talenten bij jonge mensen uit een sociale doelgroep.Je maakt ze bewust van hun capaciteiten.

Netwerkverbinder provincie Antwerpen
tim.verwilghen@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 19

Contact Carine D

Carine De Mesmaeker

Het lievelingsverhaal van Carine:'Dikke Freddy wil ook op vakantie!'  "Het verhaal van Dikke Freddy schetst op een 'onschuldige' en grappige manier de problematiek zo treffend!" 

Netwerkverbinder daguitstappen
carina.demesmaeker@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 04 12

Els Meersschaert

Els Meersschaert

Het lievelingsverhaal van Els: 'Vlaanderen is warmer dan we dachten...' “De Antikwal, een fijn project waar ik als coach van de acteurs aan mocht mee werken. Mee zwoegen, zweten, vloeken, op personages, teksten, kledij, … En ook veel lachen, plezier maken en elkaar graag zien. Ik voelde een oneindige fierheid toen onze acteurs het beste van zichzelf gaven op het podium van de Grote Post.”

Projectmedewerker Connect Your Story
els.meersschaert@iedereenverdientvakantie.be

Collega zonder foto

Gil Geron

Het lievelingsverhaal van Gil: 'Waarom praten over vakantie-ervaringen belangrijk is.' "Omdat die ervaringen uitdelen inspiratie kan bieden voor eigen fysieke en emotionele verwerkingen."

Projectmedewerker verhalen
gil.geron@iedereenverdientvakantie.be

Jeroen Gernaey

Jeroen Gernaey

Het lievelingsverhaal van Jeroen: Iedereen heeft recht op vakantie. Voor minder doen we het niet.' "Vakantie zorgt voor een niet te onderschatten mentale adempauze in een veeleisende samenleving.  Het mag daarom niet zijn dat door schuldgevoel en angst voor een  waardeoordeel ze zichzelf dat recht op vakantie en ontspanning ontzeggen. 

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Sabine Van De Velde

Sabine Van de Velde

Het lievelingsverhaal van Sabine:  ‘Traag’ en ‘ver’tragen in onze hectische en prestatiegerichte maatschappij is een uitdaging door allerlei normen die ons opgedrongen worden.   Vakantie moet er zijn om te vertragen, hoofd leeg te maken, te genieten en de vriendschapsbanden bewuster te beleven. Met aandacht voor mekaar.  En dat verdient iedereen.
Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Flora Joossens

Flora Joossens

Het lievelingsverhaal van Flora: "Iedereen dezelfde kansen voor uitstappen, logisch toch?". Vertrekken van inclusiviteit maakt van de wereld een betere plek voor iedereen. 

Netwerkverbinder
flora.joossens@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 05 02

Contact Carine G

Carine Geboers

Het lievelingsverhaal van Carine: Vakantie kan ook zijn: een pelgrimstocht om jezelf eindelijk te ontmoeten. "Wat mij steeds enorm treft in ons netwerk zijn de verhalen over moed. Mensen die uit een diep dal zijn geklommen en blijven klimmen.

Netwerkverbinder Limburg
carine.geboers@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03

Contact Jeroen

Jeroen Marijse

Het lievelingsverhaal van Jeroen: 'Primeur: 'Vakantieschakel' wordt vliegwiel in netwerk Vakantieparticipatie.' "Er is veel meer welwillendheid dan we denken en dit platform maakt dat mogelijk.”

Netwerkverbinder Vlaams-Brabant & Brussel
jeroen.marijsse@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 70

Sarah Ishiekwene

Sarah Ishiekwene

Het lievelingsverhaal van Sarah: Reizen: respecteer, waardeer en geniet van wat anders is. "Vakantie opent je wereld, vriendschap, andere levenswijzes en plekjes om nooit te vergeten. Met elke reis kijk je telkens een tikkeltje anders naar de wereld.

Netwerkverbinder West-Vlaanderen
sarah.ishiekwene@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 04 14

Griet Bouwen

Griet Bouwen

Het lievelingsverhaal van Griet: 'Waarom praten over vakantie-ervaringen belangrijk is.'  “Wanneer we echt luisteren naar de vakantiebelevenissen van mensen, geven we hen extra kansen om hun ervaringen een plaats te geven in hun leven van elke dag.”

Verbind je verhaal
griet.bouwen@iedereenverdientvakantie.be

Contact Michelle

Michelle Roosenbroeck

Het lievelingsverhaal van Michelle: Twee dagen dansvakantie en het leven voelt ànders! "Dansen brengt veel naar boven, zowel mentaal als fysiek, het is een mooie manier van communiceren."

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Contact Gudrun

Gudrun Willems

Het lievelingsverhaal van Gudrun: 'Verlof voor mijn hersenen'. "Zo mooi omdat de effecten en het belang van vakantie voor mensen met een bepaalde kwetsbaarheid naar de oppervlakte komt in dit verhaal."

Netwerkverbinder Oost-Vlaanderen
gudrun.willems@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 23

Contact Seppe

Seppe Dams

Het lievelingsverhaal van Seppe: Pas na de vakantie komen de woorden. 'Dit verhaal was het eerste dat me enorm emotioneel geraakt heeft.'

Netwerkverbinder West-Vlaanderen
seppe.dams@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 27

Anneleen Adriaenssens

Anneleen Adriaenssens

Het lievelingsverhaal van Anneleen: 'Blote voeten verslijten niet zo gauw.'
"Met je blote voeten in de modder, in het water en in het zand. Het doet me denken aan ultieme vrijheid en intens geluk. Ik droom al weg van mijn eigen kindjes in de modder, ze zouden in de wolken zijn. Puur genieten van eenvoudig plezier…"
Netwerkverbinder provincie Antwerpen
anneleen.adriaenssens@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 18

Collega zonder foto

Marleen Ritzen

Het lievelingsverhaal van Marleen: 'Vakantiekansen voor kinderen, doe wat nodig is.' "Waarom dit verhaal? Om te benadrukken hoe belangrijk een goede begeleiding is voor mensen die het moeilijk hebben!"

Hannelore Herreman

Hannelore Herreman

Het lievelingsverhaal van Hannelore: 'Vakantie mogelijk maken voor een ander, 't kan zo simpel zijn.' "Dit verhaal is gevonden tijdens de Iedereen Vakantie Toer, in vakantiedomein De Bosberg. Hier komt alles samen wat het netwerk Iedereen Verdient Vakantie is: mensen die vakantie mogelijk maken door een gezinshotel uit te baten op een zeer laagdrempelige wijze en vakantiegangers met een groot hart."

Organisatie Iedereen Verdient Vakantie campagne
hannelore.herreman@iedereenverdientvakantie.be