Connect Your Story

CYS vliegtuigje

Onze droom

Met Connect Your Story willen we zoveel mogelijk conversaties voeren over hoe reizen en gastvrijheid bijdraagt aan het welzijn van mensen, aan de verbinding van mensen met elkaar, met de plek en met de aarde. Daarmee willen we ook de ruime sector van toerisme inspireren om verder te kijken dan enkel hun economische doelstellingen.

Onze manier van werken

We focussen op de ontmoeting en het gesprek tussen Storyweavers en mensen met een verhaal: sterkten ontdekken, kracht, hoop en kansen. We creëren een platform voor alternatieve verhalen, vanwaar we de verhalen delen, hergebruiken en verspreiden in de sector en de ruimere wereld.

Samen met Storyweavers

We leiden Storyweavers op in de visie en vaardigheden om diepe conversaties te voeren. Ze ontdekken de kunst van actief luisteren en verrassende vragen stellen. Ze leren hoe ze verhalen kunnen documenteren. Ze ontwikkelen begrip over hoe hun werk – verhalen weven – kan bijdragen aan het veranderen van de manier waarop in de samenleving gekeken wordt naar reizen en gastvrijheid.

Op een prachtig platform

We delen de verhalen op www.connectyourstory.org: de thuisbasis van elk verhaal, hoe klein of invloedrijk het ook mag zijn. Verhalen over persoonlijke reis- en gastvrijheidservaringen en doorbraak-ideeën worden samen geweven in een prachtig tapijt.