icon-purse

Geef korting

Wil jij ook het verschil maken en mensen in kansarmoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Word dan partner en maak het verschil, geef vrijwillig een korting aan mensen in armoede. Iedere partner geeft korting naargelang zijn draagkracht en zo draagt iedereen een steentje bij. Door de goodwill van de partners is er een toeristisch aanbod voor mensen in armoede. Zo bereik je meer klanten en ontdek je nieuwe opportuniteiten.

Vakantiedrempel

Neem vakantiezorgen weg

Reizen is voor iedereen. Al heeft de ene persoon net ietsje meer noden en behoeften dan de andere. Met de nodige voorbereiding en een open ingesteldheid kan je daar passend mee omgaan. Een klantvriendelijke en toegankelijke service hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Een onbekommerde vakantie heb je pas als je niet meer hoeft te piekeren over hulpmiddelen, assistentie en/ of verpleegkundige zorg. Voor veel mensen is dat nog altijd de reden waarom ze niet of nauwelijks van hun vakantie kunnen genieten. 

betekenen groot

Wat kan jij betekenen? 

Wil jij graag iets betekenen binnen het netwerk van Iedereen Verdient Vakantie?
Neem contact met ons op!

Het netwerk iedereen verdient vakantie is uniek en bijzonder. Meer dan 2000 partners verbinden hun krachten om het recht op vakantie waar te maken. Een succesvol partnerschap waarin iedereen die de missie onderschrijft z'n steen(tje) kan bijdragen.

IVV video still

Iedereen verdient vakantie. Meer zelfs. Volgens artikel 24 van de universele verklaring van de rechten van de mens is het een fundamenteel recht.

Netwerk Detail Eva Mouton

Kij mee hoe het netwerk Iedereen Verdient Vakantie werkt aan de hand van de tekening door Eva Mouton. 

Grootschalig Luisteren still

Verhalen vertellen zoveel meer dan de filosofische reflecties die ze voort brengen. Zij vormen de essentie van het Grootschalig Luisteronderzoek.

MAS Antwerpen

De deuren van het MAS staan open voor elke bezoeker. Zelfs wie geen ticket koopt, mag op ontdekking in het statige gebouw.