Nieuw aanbod bij de daguitstappen

  • 16 mei 2019

Koezio - AfricaMuseum - combi Hofstade strand & Sportimonium

In het indoor avonturenpark Koezio volg je in een ruimte van 5000m² een opleiding als speciaal agent waarbij je vooral moet samenwerken om het doel te bereiken! Tijdens de missie van 2 uur zal je vragen oplossen en hindernissen overwinnen. Geen schrik: je hoeft niet sportief of de slimste te zijn: wat telt is het 'samen zijn' en de cohesie binnen een groep vergroten. Koezio is voor jong en oud! Opgelet: om veiligheidsredenen moet je wel 1m40 groot zijn.  

Koezio

Het AfricaMuseum is één van de meest veelzijdige musea over Afrika. In de nieuwe permanente tentoonstelling worden hedendaagse thema’s behandeld zoals biodiversiteit, natuurbeheersing, het dagelijks leven... Ze tonen de erg lange, rijke en dynamische geschiedenis van Centraal-Afrika maar geven ook ruim aandacht aan de koloniale tijd en de onafhankelijkheid van de DR Congo. Geniet na je museumbezoek nog van een mooie wandeling of een picknick in het park!AfricaMuseum

Wil je genieten van een zomerse en sportieve stranddag? Dan duik je eerst in het Sportimonium en daarna in de zwemvijvers van ‘Hofstade Plage’. Wil je net als atleten goed voorbereid aan de start komen? Dan zijn de 'gespierde activiteiten' van het Sportimonium een aanrader! Bewonder olympische medailles, mascottes, fakkels, spikes van topatleten, de allereerste olympische vlag en nog zoveel meer. Na je verrassende tocht door de tentoonstellingen kan je in het sportlabo zelf spieren kweken. Na je vrolijke tocht door het museum kan je een frisse duik nemen in het water. Zwemvijver, strand, speeltuin, wandelpaden, natuurgebied, … het domein Sport Vlaanderen Hofstade heeft het allemaal.
(c) Sportimonium

© sportimonium