Nieuw aanbod 2019

Met het nieuwe jaar is er ook nieuw aanbod binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Attracties en verblijven, we stellen ze even voor... 

Train World
Train World is meer dan een spoorwegmuseum, het is een unieke spoorervaring die je van de allereerste stoomlocomotieven tot de flitsende hogesnelheidstreinen brengt! Het is een plek waar elke ontdekking een emotie oproept. Laat je verrassen door de wondere wereld van het spoorweguniversum terwijl je door een adembenemend landschap wandelt. Droom weg bij de legendarische locomotieven of de grandeur van de koninklijke rijtuigen en neem plaats in de stuurcabine van een locomotief.

Walibi
Klaar voor een doldwaze rit in de nieuwe familycoaster in exotic world? Zoef op een exotisch circuit over de hoofden van de bezoekers over de wouden van het park of zoals je zelf wil, wandel langs reusachtige totems, palmbomen of constructies in bamboe of stro. Kom en ontdek de “Tiki-sfeer” en alle andere attracties. Klaar voor een dagje fun en plezier met de hele familie?

Atomium
Het Atomium, het symbool van België dat gebouwd werd voor de Wereldtentoonstelling in 1958 in Brussel, is één van de grootste trekpleisters van de Europese hoofdstad. Vanuit de bovenste bol geniet je van een fantastisch uitzicht over Brussel en omgeving.

Bobbejaanland
Is geen nieuwe partner maar geeft dit jaar een nog diepere korting!

Holiday Suites Nieuwpoort
Het mondaine Nieuwpoort is de parel van de Belgische kust, dankzij haar mooie strand, natuurreservaat en jachthaven. Vlakbij deze jachthaven ligt de nieuwe vakantieresidentie van Holiday Suites, een prachtig gebouw in de typische Nieuwpoort New-England stijl, met verblijven voor 2 t.e.m. 5 personen. Er zijn tal van faciliteiten aanwezig.

Holiday Suites Jabbeke
Het Klein Strand in Jabbeke is sinds jaar en dag een vaste waarde voor een geslaagde vakantie. Het recreatiedomein is een waterparadijs voor jong en oud, dankzij de grote zwemvijver met nieuwe waterglijbanencomplex en waterskizone. De nieuwe vakantieverblijven van Holiday Suites, voor 2 tot 6 personen, zijn gesitueerd op dit mooie recreatiepark, vlak naast de zwemvijver.

Zorghotel Domein Polderwind
Hotel Domein Polderwind is een ideale 4*-vakantiehotel voor mensen die enerzijds ter plaatse willen genieten van rust, natuur, beleving en comfort, en anderzijds een zeer goede uitvalsbasis wensen naar het cultuurhistorische Brugge en de kust. Voor mensen met een specifieke zorg- en hulpvraag is het hotel uit-zonderlijk ingericht. De combinatie van een hartelijke gastvrijheid, de volledige toegankelijkheid en een uitgebreid aanbod aan (zorg)faciliteiten bieden alle ingre-diënten voor een zeer aangename en ontspannende “vakantie zonder beperkingen”. we verwelkomen je graag, samen met de familie, mantelzorger of in groep. De chef kok met zijn team spelen graag in op ieders wensen.

Camping Natuurlijk Limburg
Camping Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvelachtige bossen van de Voerstreek, grenzend aan het Zuid-Limburgse Mergelland. Doordat de Voerstreek haar oude kenmerkende landschap behouden heeft, is de streek ook het habitat voor veel diersoorten. Dit maakt de Voerstreek tot een uniek gebied.

Tempelhof
Dit verblijf gericht op groepen, jongeren maar even goed vriendengroepen en families. Gelegen in het stadscentrum van Ieper, de wagen geparkeerd alles op wandelafstand bereikbaar. Ook plaats om de fietsen gratis te stallen. Vanaf 30 personen exclusief gebruik, catering kan geleverd worden, zelf koken kan ook. Is modern en fris ingericht.

Eurotel Lanaken
Natuurliefhebbers komen in Lanaken volop aan hun trekken. Na een uitgebreid ontbijt verken je al wandelend of fietsend het Maasland of het Nationaal Park Hoge Kempen, gelegen tegenover het hotel. Maastricht ligt op slechts 6 km en knooppunt 131 vind je aan het hotel. Voor de shopliefhebbers is er Maasmechelen Village Outlet shopping, Maastricht en Hasselt, allemaal op een boogscheut van het hotel. Geniet in de bar met een drankje of zet je aan tafel in ons gezellig restaurant, Met een super gemotiveerd en oprecht team staan we elke dag klaar om iedereen een aangenaam verblijf te bezorgen.