Kom ik in aanmerking?

Als je niet bij een sociale organisatie aangesloten bent, kan je via een Rap op Stapkantoor of rechtstreeks bij ons een daguitstap of vakantie aanvragen.

Hiervoor vragen we om ons 1 keer per jaar een bewijs van inkomen te bezorgen. Dit kunnen de volgende zaken zijn (het volstaat om ons één van onderstaande bewijsjes te bezorgen):

  • Een klevertje of bewijs van de mutualiteit voor wie een verhoogde tegemoetkoming heeft (van ieder gezinslid 1 klevertje). Aangezien wij het rijksregisternummer niet nodig hebben, mag je dit onleesbaar maken.

OF

  • Een aanslagbiljet van de belastingen en een document van gezinssamenstelling. Er wordt rekening gehouden met het gezamenlijk belastbaar inkomen vermeld op het aanslagbiljet personenbelasting. Ligt jouw inkomen lager dan de cijfers in deze tabel ? Dan heb je recht op korting. 

OF

  • Een attest van schuldbemiddeling en een attest van gezinssamenstelling.

OF

  • Het nummer van je UiTPAS van jou en de andere gezinsleden als je van het kansentarief geniet. Wil je meer weten over de UiTPAS, neem dan hier een kijkje.

Je kan je bewijsje van inkomen hier uploaden. Je mag het ons ook altijd per post bezorgen of per mail doorsturen.

Wanneer je ons persoonlijke informatie meedeelt, dan zullen wij deze informatie vertrouwelijk verwerken conform de huidige bepalingen en conform de wettelijke nationale en internationale voorschriften.

Heb je een vraag?

Tel. 02 588 04 49 of 1700 (gratis)

Mail ons

Adres:
Iedereen Verdient Vakantie
Grasmarkt 61
1000 Brussel 

We zijn elke werkdag bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 17u