Hoe werkt het?

We werken drempels weg zodat iedereen op daguitstap of vakantie kan. We verzamelen kortingen van toeristische aanbieders en zoeken oplossingen voor iedere vakantievraag. 

Mensen met een financiële drempel kunnen boeken op drie manieren:

1. Via een sociale organisatie

Gent Wali

Ben je aangesloten bij een ocmw, caw, vzw of andere sociale organisatie die lid is van ons netwerk? Laat daar weten waar je naartoe wilt en zij kunnen voor jou boeken. Wil je weten of een bepaalde sociale organisatie lid is van Iedereen Verdient Vakantie? Neem dan contact met ons op.

2. Via een Rap op Stapkantoor

Mama met ki,deren

Ben je niet aangesloten bij een sociale organisatie, dan kan je terecht bij Rap op Stap. Deze laagdrempelige reisbemiddelingskantoren zijn er voor mensen met een beperkt budget. Bekijk hier welke het dichtst bij jou in de buurt is.

3. Rechtstreeks via ons

Zilvermeer aan het water
  • Bezorg ons 1 keer per jaar een bewijs van inkomen. Bekijk hier wat een bewijs van inkomen kan zijn.
  • Wij sturen de vakantie- en daguitstappengids op, samen met de aanvraagformulieren.
  • Maak een keuze uit het aanbod en vraag je daguitstap of vakantie aan door het juiste aanvraagformulier in te vullen en ons terug te bezorgen. Vraag je je daguitstap of vakantie liever online aan? Klik dan hier.
  • Voor een daguitstap ontvang je een reservatiebewijs waarmee je aan de kassa met korting betaalt. Als je een vakantie aanvraagt, nemen wij terug contact op om de vakantie al dan niet te bevestigen. Nadien ontvang je dan het reservatiebewijs, een infoboekje over het verblijf en de aangevraagde lijnpasjes. De betaling gebeurt altijd rechtstreeks met het verblijf. 
  • Hou zeker rekening met onze annulatievoorwaarden.

Voor mensen die andere vakantiedrempels ervaren:

Stel je vraag!

Wil je op daguitstap of met vakantie, maar lukt dit niet zo makkelijk? Heb je een aanbod of een vraag? We zoeken samen naar een oplossing. Zo kan iedereen op vakantie!  

Principe

1. Stel jouw vraag hier. Of laat je hiervoor begeleiden door een organisatie in jouw buurt.  

2. We bekijken je vraag en nemen contact met je op via telefoon of mail. Dan pas verspreiden we je vraag of aanbod in het netwerk.  

3. We volgen je vraag op en zoeken samen naar een oplossing binnen het netwerk

Nog niet alles duidelijk?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag?

Tel. 02 588 04 49 of 1700 (gratis)

Mail ons

Adres:
Iedereen Verdient Vakantie
Grasmarkt 61
1000 Brussel 
 

Om de vakantieboekingen vlotter te laten verlopen beperken we onze contacturen en breiden we de boekingsuren uit. Zo kunnen we sneller zoveel mogelijk vakanties bevestigen.

Vanaf 26/06 tot 17/07/2019 zijn we bereikbaar tussen 10u - 12u30 en van 13u - 16u.