Aanbod

Een netwerk van meer dan 2000 partners ijvert om vakantie mogelijk te maken voor iedereen. En steeds meer mensen vinden de weg naar ons vakantieaanbod. Dat doet ons zoveel plezier.

Dankzij onze toeristische partners heb je een ruime keuze uit meer dan 600 aanbiedingen met een fikse korting. Er is voor elk wat wils.

We brengen alle aanbiedingen onder in 4 categorieën:

Daguitstappen

cateogorie-daguitstap

Wil je graag een dagje eropuit? Eens een museum bezoeken of met de kinderen naar een pretpark? Blader dan zeker eens in ons aanbod daguitstappen. Je vindt er voor elk wat wils!

Daguitstappen kan je onbeperkt aanvragen.

Vakantieverblijven

categorie-vakantieverblijf

Als je liever eens een paar dagen echt op vakantie wil, kijk dan op ons aanbod vakantieverblijven. Dit zijn logies zonder begeleiding, waar je alleen, met je gezin of vrienden terecht kunt. Ook hier is het aanbod heel divers: van jeugdherbergen tot B&B’s, van vakantiewoningen waar je zelf kookt tot hotels waar alle maaltijden zijn inbegrepen. Bedenk zeker wat je belangrijk vindt op vakantie en kijk welk aanbod in aanmerking komt. Via de handige zoekfilters van onze website vind je zeker iets naar je zin.

Voor vakantieverblijven geldt er een limiet van maximaal 14 nachten per persoon per jaar, waarvan maximaal 7 nachten in de zomervakantie

Groepsverblijven

categorie-groeps

Als je zelf met je eigen groep een vakantie wil organiseren, kan je terecht in ons aanbod groepsverblijven. Van slapen in tipi’s tot supermoderne bivakhuizen, het kan allemaal. Denk goed na over de locatie, de periode, de verblijfsformule en de capaciteit, en via de handige zoekfilters op onze website zal je ongetwijfeld een geschikt groepsverblijf vinden! 

Georganiseerde vakanties

categorie-georganiseerde

Wil je graag aansluiten bij een groep voor een vakantie waarvan de organisatie en planning helemaal vastliggen? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod georganiseerde vakanties. Tientallen verenigingen organiseren vakanties voor kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen of alleenstaande ouders. Ook hier kunnen de handige zoekfilters van onze website je zeker op weg helpen om een geschikte vakantie te vinden.

Georganiseerde vakanties kunnen maximaal 3 keer per persoon per jaar aangevraagd worden, waarvan maximaal 2 in de zomervakantie.

Brochures

Jaarlijks verschijnen er 2 brochures met het aanbod daguitstappen en vakantieverblijven. We sturen je deze gidsen op als je ons één keer per jaar een bewijs van inkomen bezorgt. Het aanbod van de daguitstappen en de vakantieverblijven zijn samen met het aanbod van de groepsverblijven en de georganiseerde vakanties ook terug te vinden op onze website.

Heb je een vraag?

Tel. 02 588 04 49 of 1700 (gratis)

Mail ons

Adres:
Iedereen Verdient Vakantie
Grasmarkt 61
1000 Brussel 

We zijn elke werkdag bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 17u