iedereen verdient vakantie

brochures

We sturen iedereen op vakantie met het aanbod van het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Dankzij het partnerschap met meer dan 560 partners is er voor elk wat wils. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

schakel

Wil je op daguitstap of met vakantie, maar ondervind je een drempel? Ben je een toeristische partner met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform schakelt partners en vakantiegangers aaneen. Om vakantie voor iedereen mogelijk te maken. 

verhalendelen

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Elke week verschijnt een nieuw verhaal. Van vakantiegangers en van vakantiemogelijkmakers. 

Het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie  is een uniek partnerschap. Allemaal geloven we  in de kracht van vakantie.

Een netwerk in beweging. Voortdurend.

Binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie leren partners elkaar kennen en ontdekken ze hoe ze kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling ‘Iedereen Verdient Vakantie'. Ze wakkeren het vuur aan en creëren vruchtbare grond voor nieuwe initiatieven.

 

Kom naar het Forum 2019!

Forumtest
Het Forum Iedereen Verdient Vakantie gaat door op donderdag 12 december in C-Mine Genk. Benieuwd naar het programma? 

Inclusief toerismebeleid

Zaadjes planten voor een inclusief toerismebeleid

Seppe Dams, netwerkverbinder bij Iedereen Verdient Vakantie en Licorice Leroy, beleidsmedewerker bij het Netwerk tegen Armoede, vinden elkaar in de wie-ben-jij vraag.  

Vrijwilligers gezocht "Foodie Expeditie"

op restaurant

Wil jij een groepje collega vrijwilligers van een ander sociaal restaurant met open armen ontvangen om ervaringen en verhalen te delen?

Grootschalig Luisteren

Grootschalig Luisteren still

Verhalen vertellen zoveel meer dan de filosofische reflecties die ze voort brengen. Zij vormen de essentie van het Grootschalig Luisteronderzoek.

map-gray-bg

Wi je nagaan hoeveel partners dit netwerk telt? We houden het bij op een kaart in Google maps.

ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Klik op de gele bolletjes in de kalender en kom onze plannen te weten!