Aanvraag van een daguitstap

Waarvoor dient dit formulier?

Met dit formulier kan je een daguitstap aanvragen. Meer informatie over het aanbod van daguitstappen vind je hier.

Dit is enkel bedoeld voor vakantiegangers die niet zijn aangesloten bij een sociale organisatie of een Rap op Stapkantoor.

Opgelet! Als je ons dit jaar geen bewijs van inkomen hebt bezorgd, vragen we om dat bewijs bij je aanvraag te voegen (dat kan onderaan dit formulier). Bekijk hier wat een bewijs van inkomen kan zijn. 

Gelieve de uitstap tijdig aan te vragen (zie 'wanneer reserveren'), de aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld. 

Opgelet! Het Overlegcomité besliste op vrijdag 23 oktober dat de pretparken hun deuren moeten sluiten t.e.m. 19 november 2020. Het is dus niet mogelijk een uitstap te boeken naar een pretpark. Dierenparken blijven wel open, enkel de indoorruimtes blijven gesloten. Je kan in de dierentuinen geen voeding of drank kopen en je mag er niet eten of te drinken. 

 

Gegevens van de geplande daguitstap
:
Hoe laat mag de aanbieder je verwachten? Het uur van aankomst is belangrijk in functie van de coronamaatregelen.
(Voor zover van toepassing)
Aantal personen per leeftijdscategorie
Contactgegevens
Bestanden moeten kleiner zijn dan 4 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png bmp txt html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml rar zip.
OPGELET: Denk eraan dat je het reservatiebewijs altijd op papier moet tonen aan de kassa. Zorg er dus voor dat je het reservatiebewijs kan afprinten als je ervoor kiest om het per mail te ontvangen. OPGELET: Hou er rekening mee dat het opsturen van het reservatiebewijs altijd enkele dagen tijd in beslag neemt. Zorg er dus voor dat je de daguitstap goed op voorhand aanvraagt als je ervoor kiest om het reservatiebewijs per post te ontvangen.